A T A X Antwerpse Taxi Centrale


zandstappenstraat 25/2 2900 Schoten
03 3037288 Klik om te bellen

Over A T A X Antwerpse Taxi Centrale

Waarom is A T A X Antwerpse Taxi Centrale de beste keuze voor jou?

We bieden de beste taxi's aan van premium automerken, schoon en verzorgd. Onze luchthavendienst met transfers naar Antwerpen Luchthaven vindt u nergens tegen een lagere prijs! U kunt uw transfer met een professionele Antwerpen Luchthaven taxi daarom met een gerust hart aan ons over laten. En bij een volgende reis helpen we u graag aan een nieuwe transfer naar de luchthaven van uw wens. ATAX werkt samen met gekeurde lokale taxi bedrijven. Elke chauffeur op onze website is door ons gecheckt.

Meer over A T A X Antwerpse Taxi Centrale:

Zo garanderen we onze klanten uitstekende kwaliteit in attente en vakkundige chauffeurs en verzorgde vervoermiddelen. We stellen er eer in een excellente customer service bij onze luchthaven transfers Antwerpen Luchthaven te bieden. Zowel zakelijke reizigers als toeristen vinden op dit gestroomlijnde vliegveld gemakkelijk alles wat ze nodig hebben! Met onze Antwerpen Luchthaven taxi bent u in no-time op uw plaats van bestemming, het centrum, uw hotel of een museum. De sfeer op straat onvergelijkbaar met welke andere hoofdstad dan ook! Uw ATAX taxi brengt u ontspannen en voordelig naar deze boeiende miljoenenstad.

Wat kan A T A X Antwerpse Taxi Centrale je bieden?

ATAX is onderdeel van taxiservicecenter.com Via onze website boekt u eenvoudig al uw taxivervoer. ATAX staat voor Antwerpse Taxi Centrale en bied haar service aan in Antwerpen. Als U een taxi besteld word u door een van van onze aangesloten taxi bedrijven netjes en op tijd opgehaald. ATAX is taxibemiddelaar in al Uw vervoersopdrachten.

A T A X Antwerpse Taxi Centrale in het kort

Diensten

Chauffeursdiensten
Groepsvervoer, feestvervoer, ziekenvervoer enz
Koeriersdiensten
Limousine vervoer
Luchthaven vervoer
Schiphol taxi
Taxivervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Benelux
Ceremonie
Gans Europa
Internationaal
Lokaal / regionaal
Nederland

Onze locatie

Logo A T A X Antwerpse Taxi Centrale

A T A X Antwerpse Taxi Centrale

A T A X Antwerpse Taxi Centrale


zandstappenstraat 25/2 2900 Schoten
03 3037288 Klik om te bellen