A&M Taxi Turnhout


HOLLANDSESTRAAT 4 4 2300 Turnhout
0032 (0)485 64 64 70 Klik om te bellen

Over A&M Taxi Turnhout

A&M Taxi en luchthavenvervoer is een elegant, dynamisch, gefocust op kwaliteit en een klantvriendelijk bedrijf in Turnhout.

Al onze taxi's zijn nieuw en voorzien met de nieuwste technieken wat voor een zeer aangename rit zorgt op een budgetvriendelijke manier.

Personenvervoer:

Personenvervoer, zakenvervoer of feestvervoer nodig? We beschikken verschillende auto's dus het aantal van de personen is geen enkel probleem voor ons.

Een gewone personenwagen of een busje waar er 8 personen mee kunnen rijden (incl. chauffeur) reserveren? Geen enkel probleem. Laat het ons gewoon weten tijdens het reserveren. Als u wenst helpt de chauffeur met uw bagages tot aan de check-in service.

Luchthavenvervoer:

Heeft u bagages en u zou ook graag meerijden? Geen enkel probleem. Ons bedrijf staat klaar u te bedienen op een oogwenk.

Als er personen zijn die in een rolstoel zitten en graag willen meerijden is dat geen enkel probleem. Er is voldoende plaats om uw rolstoel te plooien en het bij uw bagage te zetten.

Als u op vakantie gaat en wenst ook vervoer voor op de terugreis is dat geen enkel probleem. Als u dat even wil melden bij het reserveren gaat u de vakantie van uw leven hebben zonder vervoers problemen.

24/7:

U kan ons altijd 24/7 bellen voor meer informatie of voor een reservatie te maken.

 

Heeft u vervoer nodig tijdens de schoolvakantie, in de avonduren of in de nacht? Geen enkel probleem. We rijden ook op zon- en feestdagen.

A&M Taxi Turnhout in het kort

Diensten

Groepsvervoer
Luchthaventransport
Taxivervoer
Zakelijk vervoer

Verzorgingsgebied

Lokaal / regionaal
Nederland

Onze locatie

A&M Taxi Turnhout


HOLLANDSESTRAAT 4 4 2300 Turnhout
0032 (0)485 64 64 70 Klik om te bellen