ATS Taxi


Sluiskouter 49 9800 Deinze
+32 472 03 44 44 Klik om te bellen

Over ATS Taxi

Waarom is ATS Taxi de beste keuze voor u?

Zorgeloos vervoer naar om het even welke bestemming met comfortabele verzorgde luxe wagens aan zeer competitieve prijzen. Onze dispatching staat ook 24/24 en 7/7 tot uw dienst. Na afloop van iedere rit ontvangt u een vervoersbewijs of indien het om bedrijfsritten gaat is ook facturatie mogelijk. Graag meer info? Aarzel niet ons te contacteren via +32 472 03 44 44 of info@atstaxi.be Of breng gerust een bezoekje aan onze website: https://www.atstaxi.be

Meer over ATS Taxi:

ATS Taxi is een vrij jong taxibedrijf gestart op 7 november 2016. Niet te min door een constante en vlotte service en het hanteren van zeer competitieve prijzen hebben wij op zeer korte tijd ons plaatsje in de taximarkt opgeëist. Wij maken er onze missie van om het reisgemak van onze klant te optimaliseren.

Wat kan ATS Taxi u bieden?

ATS Taxi biedt zowel gewone taxiritten op meter aan als op maat ritten met aangepaste tarieven. Wij bieden aangepast luxe vervoer voor bedrijfsbezoeken, internationale ritten, luchthavenvervoer, huwelijksvervoer... noem maar op... Wij zorgen voor stipte, verzorgde en professionele chauffeurs.

Foto's

ATS Taxi in het kort

Diensten

Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Limousine vervoer
Luchthaven vervoer
Schiphol taxi
Taxivervoer
Zakelijk vervoer

Verzorgingsgebied

Benelux
Gans Europa
Internationaal
Lokaal / regionaal
Nederland

Onze locatie

ATS Taxi


Sluiskouter 49 9800 Deinze
+32 472 03 44 44 Klik om te bellen