Glory Limo


Boneveldstraat 61 1880 Kapelle-op-den-Bos
+32 (0) 4 71 80 76 40 Klik om te bellen

Over Glory Limo

Wie is Glory Limo?

Glory Limo is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in luxe transport. Wij bieden luxe limousines aan voor uw huwelijk, uw huwelijksaanzoek, bachelor party, uitgaan of voor uw bedrijf om bijvoorbeeld teambuilding op te bouwen. Wij zijn gevestigd in Kapelle-op-den-Bos en hebben in korte tijd een goede naam opgebouwd in de regio.

Waar kan Glory Limo u mee helpen?

Wilt u een onvergetelijke dag creëren om uw huwelijksaanzoek te doen of wilt u voor uw huwelijk rondrijden in een limo als een beroemdheid? Wij zorgen ervoor dat u vervoerd wordt als een echte vip. Onze chauffeurs staan graag voor u klaar. Wij maken met onze luxe limo’s uw speciale dag nu nog spectaculairder. Zo kunt u ervaren hoe het is om te arriveren op de bestemming als beroemdheid. Met ons uitgebreid netwerk zorgt Glory Limo ervoor dat er voor ieder evenement het gewenste vervoersmiddel voor u klaarstaat. Met een uitgebreid wagenpark heeft u de keuze tussen verschillende Chrysler limo’s. Deze limo’s bieden u een unieke ervaring door het luxe interieur waar u de mogelijkheid hebt om te genieten van een drankje.

Waarom zou u voor Glory Limo kiezen?

Glory Limo biedt transport met oog voor detail en luxe. Wanneer u een limousine huurt bij Glory Limo kunt u rekenen op professionalisme van ons personeel en chauffeurs. Tevens kunt u erop rekenen dat Glory Limo discreet omgaat met uw privacy. Ook vinden wij het belangrijk om goede kwaliteit van limo’s en service te leveren, zodat u een zorgeloze en onvergetelijke dag beleefd. Glory Limo biedt een correcte en scherpe prijs aan! U kunt bij ons de afspraken vooraf maken, zodat u er zeker van bent dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Foto's

Glory Limo in het kort

Diensten

Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Koeriersdiensten
Limousine vervoer
Luchthaven vervoer
Taxivervoer
Zakelijk vervoer

Verzorgingsgebied

Benelux
Ceremonie
Lokaal / regionaal

Onze locatie

Logo Glory Limo

Glory Limo

Glory Limo


Boneveldstraat 61 1880 Kapelle-op-den-Bos
+32 (0) 4 71 80 76 40 Klik om te bellen