JM Driver


Hoevestraat 13 3580 Beringen
0471 58 75 02 Klik om te bellen

Over JM Driver

Waarom is JM Driver de beste keuze voor jou?

Wij streven ernaar dat de klant zich veilig voelt bij ons. Het moet een leuke en aangename belevenis zijn. Een gezellig praatje slaan, een muziekje erbij, etc, om zo veilig en stipt van en naar je bestemming te gaan Een zeer losse sfeer in één van onze taxi's is een must. Elke klant is voor ons een klant en geen nummer. We zijn steeds 24/24 7/7 bereikbaar. We zorgen ervoor dat de klantbeleving elke keer opnieuw optimaal is en dat steeds aan de wensen van de klant  tegen een democratische , correcte prijs.

Meer over JM Driver:

We zijn een zeer ruimdenkend, jong bedrijf. Zelf als zaakvoerder rijden we zelf heel graag onze klanten naar hun bestemming. We willen graag het contact goed bij onze klanten houden. We zijn begin de 30 en zijn nog zeer jong in deze sector. Ons doel is om ons bedrijf te mogen uitbreiden dat wij op elk gebied kunnen beschikbaar zijn voor de klant, colli's levering, documenten wegbrengen, voor bedrijven werken

Wat kan JM Driver je bieden?

Elke klant behandelen we als een klant en niet als een nummer. Iedereen is welkom bij ons . Wij streven ernaar om de klant correct en op tijd te gaan afhalen of brengen naar hun bestemming. Onze prijzen zijn correct en eerlijk zodat de klant niet moet denken dat ze te veel betaald hebben. We proberen zo flexibel mogelijk te zijn in de voordelen van de klant. De klant is koning bij ons !

Wie gingen je voor?

De meeste klanten zijn van de streek waar wij onze vestiging hebben. Maar we merken al rap door de tevredenheid dat andere mensen buiten onze regio contact met ons op nemen omdat ze horen dat wij zeer vriendelijk zijn en de prijs zeer aanvaardbaar is. Klanten moeten zich op hun gemak voelen. Haast en spoed is zelden goed.

JM Driver in het kort

Diensten

Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Koeriersdiensten
Luchthaven vervoer
Schiphol taxi
Taxivervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Benelux
Gans Europa
Lokaal / regionaal

Onze locatie

JM Driver


Hoevestraat 13 3580 Beringen
0471 58 75 02 Klik om te bellen