Luchthavenvervoer Kevin


Plankenstraat 130 1701 Itterbeek
0478276320 Klik om te bellen

Over Luchthavenvervoer Kevin

Waarom is Luchthavenvervoer Kevin de beste keuze voor jou?

Het is onze missie om u op een veilige en aangename manier te vervoeren naar een rooskleurige start van uw vakantie! Luchtavenvervoer Kevin is werkzaam over heel België. We zijn ook steeds 24/7 telefonisch bereikbaar. Neem gerust een kijkje op onze website www.luchthavenvervoer-kevin.be voor meer info.

Meer over Luchthavenvervoer Kevin:

Luchthavenvervoer Kevin werd in 2012 opgericht door Kevin Van Lierde die op dat moment 27 jaar oud was. Tot op heden is hij nog steeds de zaakvoerder. Onze onderneming heeft doorheen de jaren een mooie groei gemaakt, waardoor we Luchthavenvervoer Kevin is een familiebedrijf waar klantvriendelijkheid en veiligheid voorop staan.

Wat kan Luchthavenvervoer Kevin je bieden?

U een stressloos begin van uw vakantie te bezorgen is ons doel. Onze vriendelijke medewerkers staan steeds met de glimlach voor je klaar om u op een veilige en aangename manier te vervoeren van en naar de luchthaven.

Wie gingen je voor?

Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit ook zijn, surf gerust even naar onze facebookpagina www.facebook.com/luchthavenvervoerkevin en bekijk wat onze klanten over ons zeggen.

Luchthavenvervoer Kevin in het kort

Diensten

Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Limousine vervoer
Luchthaven vervoer
Schiphol taxi
Zakelijk vervoer

Verzorgingsgebied

Benelux
Nederland

Onze locatie

Logo Luchthavenvervoer Kevin

Luchthavenvervoer Kevin

Luchthavenvervoer Kevin


Plankenstraat 130 1701 Itterbeek
0478276320 Klik om te bellen