M3 Taxi Mechelen


Zelestraat 20, Mechelen 0477 250 453 2800 Mechelen
+32477250453 Klik om te bellen

24/7/365 professionele taxidiensten
Gespecialiseerd in luchthavenvervoer
Moderne, goed onderhouden voertuigen

Over M3 Taxi Mechelen

Welkom bij M3 Taxi Mechelen
Wij zijn uw vertrouwde taxibedrijf in Mechelen en omgeving. Wij bieden betrouwbare, snelle vervoersdiensten tegen concurrerende tarieven. Onze vloot van moderne, goed onderhouden voertuigen is uitgerust met GPS-navigatiesystemen om ervoor te zorgen dat u veilig en op tijd op uw bestemming aankomt. Onze ervaren en professionele chauffeurs zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om uw reserveringsaanvragen te beantwoorden. Een etentje? Familiebezoek? Zakelijke bijeenkomst? Wij rijden overal in België heen. Zo kunnen wij aan al uw reisbehoeften voldoen.

Altijd klaar om aan uw reiswensen te voldoen
Bij M3 Taxi Mechelen zijn we toegewijd aan het leveren van eersteklas taxidiensten en klantenservice. We zijn dan ook erg trots op onze reputatie als topvervoerder in de regio Mechelen. Die hoge standaard willen we voor al onze klanten handhaven. Of u nu een taxi nodig heeft naar een luchthaven, treinstation of een andere bestemming, wij zijn er om u te helpen. Een rit boeken doet u door ons telefoonnummer te bellen of met behulp van onze gebruiksvriendelijke mobiele app.

Een ontspannen rit naar de luchthaven
Het is tijd om afscheid te nemen van de stress en het gedoe van zelf naar het vliegveld rijden. M3 Taxi Mechelen is gespecialiseerd in luchthavenvervoer, en dat tegen zeer gunstige prijzen. Bij ons geniet u van een comfortabele en zorgeloze rit naar de luchthaven. Benieuwd hoe dat is? Boek een rit bij ons en ontdek waarom steeds meer reizigers kiezen voor ons betrouwbare luchthavenvervoer.

Waarom kies je voor M3 Taxi Mechelen?
Onze voertuigen zijn uitgerust met alle moderne gemakken om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Of u nu zakelijk of particulier reist, alleen of met een groep, we hebben verschillende opties om aan al uw behoeften te voldoen. Geniet van ruime zitplaatsen, airconditioning en een soepele rit terwijl u zich ontspant voordat uw vlucht vertrekt. Bij ons staat snelheid en kwaliteit voorop.

M3taxi biedt goedkope, schone en betrouwbare taxiservice voor zakelijke en particuliere klanten die snelheid en kwaliteit voorop zetten. Wij bieden 7 dagen in de week, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar diensten die u mag verwachten van een professioneel bedrijf.

Bedankt voor het kiezen van M3taxi voor uw vervoer in Mechelen. We kijken ernaar uit om u binnenkort van dienst te zijn!

Comfortabel en luxueus vervoer

M3 Taxi Mechelen in het kort

Diensten

Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Leerlingenvervoer
Limousine vervoer
Taxivervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Benelux
Internationaal
Lokaal / regionaal
Nederland

Onze locatie

Logo M3 Taxi Mechelen

M3 Taxi Mechelen

M3 Taxi Mechelen


Zelestraat 20, Mechelen 0477 250 453 2800 Mechelen
+32477250453 Klik om te bellen