ML-More Luxury


Gistelse Steenweg 93/001 8200 Sint-Andries Brugge
+32 (0)491 64 74 03 Klik om te bellen

Over ML-More Luxury

Waarom is ML-More Luxury de beste keuze voor jou?

MORE LUXURY Uw partner in vervoer! Het taxiplatform voor Vlaanderen! Boek en betaal online of download onze App op www.mltaxi.com Wij werken enkel met vaste prijzen = geen gedoe met taximeters = geen oplopende rekening door file of omleidingen. Betere service, meer luxe voor een correcte prijs Taxi - IBP - Zakenvervoer - Privévervoer - Luchthavenvervoer - Maritiemvervoer - Shuttle-diensten - Bob-service - Speedcolis.

Meer over ML-More Luxury:

Zaakvoerder Beter > nog beter > Best De beste service in luxueuze wagens tegen een afgesproken prijs. Dat alle klanten tevreden zijn en we alsmaar sterker op de mark komen. ML - More Luxury moet een begrip worden!

Wat kan ML-More Luxury je bieden?

Online boeking en/of via de app zorgt voor correcte afspraken aan een afgesproken prijs Goede service door ervaren, goedopgeleide en meertalige chauffeurs. Bij online boeking en/of via de app geniet een nieuwe klant een welkomstkorting van 25% gedurende op al z'n ritten gedurende de eerste maand. daarna kunnen de klanten een volumekorting genieten afhankelijk van de hoeveelheid ritten van de vorige maand.

Wie gingen je voor?

Wij zijn een nieuw bedrijf en het is de bedoeling dat onze klanten komen uit alle lagen van de bevolking. Iedere klant is voor ons gelijk en wordt met evenveel respect behandeld. welke service onze klanten het meest zullen waarderen valt nog af te wachten, maar wij rekenen op een eerlijke feedback, zodoende dat wij er steeds aan kunnen werken om onze service nog te verbeteren of bij te schaven.

Foto's

ML-More Luxury in het kort

Diensten

Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Groepsvervoer, feestvervoer, ziekenvervoer enz
Koeriersdiensten
Leerlingenvervoer
Limousine vervoer
Luchthaven vervoer
Luchthavenvervoer
Schiphol taxi
Taxivervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Benelux
Gans Europa
Lokaal / regionaal

Onze locatie

Logo ML-More Luxury

ML-More Luxury

ML-More Luxury


Gistelse Steenweg 93/001 8200 Sint-Andries Brugge
+32 (0)491 64 74 03 Klik om te bellen