Philippe De Rycke


Oudenaardsesteenweg 91a 9000 Gent
0477 49 78 79 Klik om te bellen

Luchthavenvervoer
Gent
Airport taxi

Over Philippe De Rycke

Bent u op zoek naar enige vorm van personenvervoer dan ben je op het juiste adres! Wij doen o.a. luchthavenvervoer, zakenvervoer en wagenverhuur. U vindt op deze site de mogelijke vormen van personenvervoer, luchthavenvervoer en prijslijsten. Er kan ook steeds een persoonlijke offerte opgemaakt worden als u een speciale vorm van vervoer wenst.

Sinds 2008 voorzien wij het vervoer van een duizendtal klanten. Met onze comfortable en ruime wagens kunnen wij u vervoeren naar elke plaats in Europa. Doordat wij onze klanten centraal stellen, en ze steeds op ons kunnen rekenen, groeien wij elk jaar verder. Zo hebben wij onlangs het Gentse Hertz in ons portfolio opgenomen.

Ons team bestaat uit een aantal ervaren bestuurders, welke veiligheid hoog in het vaandel dragen. Voordat wij u ophalen, hebben wij doordacht de veiligste en snelste route voor u uitgestippeld. De mindset van onze bestuurders gaat als volgt:

Stipt en punctueel
Veiligheid
Sociaal
In onvoorziene omstandigheden, bv. uw vlucht heeft vertraging, bedenken wij de beste en vlotste oplossing. U veilig van en naar uw bestemming brengen is onze missie, u hoeft u geen zorgen te maken. Op ons team kunt u alvast rekenen!

Zo gaat het in zijn werk
U stuurt een mail of u vult het contactformulier in met de nodige details en uw vraag naar beschikbaarheid en prijs. Wij zullen u binnen de 12 uur een antwoord sturen per mail. Indien u akkoord gaat bevestigt u de mail en wij bevestigen uw reservatie.
De dag voor vertrek sturen wij u nog een sms om alle misverstanden te vermijden. De ritten worden uitgevoerd en u kan betalen als volgt:
– U betaalt cash of met kaart(Bancontact, Visa, Mastercard) aan de chauffeur.
– U betaalt met Payconic
– U betaalt per overschrijving na ontvangst van uw factuur.
Voor de terugrit zal onze chauffeur u opwachten op de afgesproken plaats in de luchthaven, treinstation of andere. U zal de chauffeur herkennen aan de tablet met uw naam of de naam van uw firma er op.

Foto's

Onze locatie

Logo Philippe De Rycke

Philippe De Rycke

Philippe De Rycke


Oudenaardsesteenweg 91a 9000 Gent
0477 49 78 79 Klik om te bellen