WISAB


rue d'alost 7-11 1000 Bruxelles
0491 10 44 95 Klik om te bellen

Service navette et taxi personnalisé Haute Qualité
Transparence et Prix Fixes
Disponibilité et Fiabilité 24/7

Over WISAB

Wat is WISAB transfer?


WISAB transfer is een professioneel taxibedrijf, gevestigd in Brussel. Ons bedrijf bestaat al sinds 2016 en heeft al ontelbare taxiritten naar volle tevredenheid mogen uitvoeren. We vinden het enorm belangrijk dat u zich de hele rit veilig, prettig en comfortabel voelt. Hierop zijn onze voertuigen ook ingesteld. Wij vervoeren u slechts in luxe voertuigen, waarin het u aan niets zal ontbreken. En dit alles bieden wij u voor een zeer scherp tarief!

Waarvoor kunt u bij WISAB transfer terecht?


Wij voeren niet alleen korte ritten in Brussel uit, maar zijn ook uw nummer 1 keuze voor internationale ritten. Onze chauffeurs zijn zeer professioneel en zijn daarmee ook uitermate geschikt voor het uitvoeren van zakelijke ritten. Ook kunt u contact met ons opnemen voor luchthavenvervoer. Onze centralist denkt graag met u mee over de beste ophaaltijd, zodat u geen stress ervaart bij het plannen van uw reis naar het vliegveld. Wij zorgen ervoor dat u ruim op tijd (maar niet veel te vroeg) op de luchthaven arriveert. Daarnaast zijn er vele overige mogelijkheden, zoals het vervoer naar speciale evenementen en beurzen. U kunt op onze website eenvoudig de prijs van uw rit opvragen en zelfs direct reserveren.

Altijd een privé chauffeur tot uw beschikking


Staat u op het punt om een dagje uit of langere reis te plannen? Wilt u hierbij niet vast zitten aan bepaalde tijdstippen en volledig zelf de regie behouden? Kies dan voor een privé chauffeur. Bij deze dienst staat onze chauffeur continu voor u klaar. Wilt u lange tijd doorbrengen bij een historische bezienswaardigheid? De chauffeur wacht zo lang u nodig heeft op u. Wilt u ergens een korte tussenstop maken? Geen probleem! Ga voor volledige vrijheid en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom kiest u voor WISAB transfer?


U kiest voor ons als u een professionele behandeling wenst en opgehaald wilt worden met een luxe voertuig. Onze vloot bestaat slechts uit luxueze voertuigen, die u direct online kunt reserveren. Onze tarieven zijn altijd transparant! U vindt online direct ons tarief zodra u uw route, het aantal reizigers en de hoeveelheid bagage invult. Wij houden enorm van duidelijkheid en dit zult u merken in onze aanpak. Ook bieden wij vele overige opties, bijvoorbeeld het vervoer van bepaalde pakketten en zendingen. Privévervoer met een chauffeur die de hele dag tot uw beschikking staat is iets waarin wij uitblinken. Neem contact met ons op voor overige vragen of boek direct online uw volgende rit!

Votre chemin, notre priorité — Confort et ponctualité à chaque voyage

Foto's

Navette Aéroport
Location de voiture pour mariage avec chauffeur
Taxi de groupe pour entreprise

WISAB in het kort

Diensten

Groepsvervoer
Groepsvervoer, feestvervoer, ziekenvervoer enz
Limousine vervoer
Luchthaven vervoer
Luchthavenvervoer
Schiphol taxi
Taxivervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Belgie
Benelux
Ceremonie
Internationaal
Lokaal / regionaal
Nederland

Onze locatie

Logo WISAB

WISAB

WISAB


rue d'alost 7-11 1000 Bruxelles
0491 10 44 95 Klik om te bellen